• Okoń nilowy
  • Okoń nilowy
  • Okoń nilowy
  • Okoń nilowy
Okoń nilowy
search

Okoń nilowy

Kilogramy
95,00 zł

47,5zł/ kg

Brutto
Ilość

W zależności od ilości i wagi zamawianych przez Ciebie produktów, wybranej formy płatności i własnych preferencji, możesz wybrać jedną z form dostawy: Najszybciej i najbezpieczniej: Firma kurierska - dostawa jest realizowana przez profesjonalną firmę kurierską Inpost. Wybranie kuriera oznacza wygodę i pewność, że Twoje zamówienie dotrze na czas za niewygórowaną cenę. Dodatkowo, na Twój adres email otrzymasz link do strony, na której na bieżąco będziesz mógł sprawdzać, gdzie znajduje się Twoja przesyłka. Najłatwiej: Odbiór osobisty ­to najłatwiejszy sposób odbioru zamówionych towarów - zapraszamy do naszych sklepów stacjonarnych w których jest mozliwość odbioru zamówień. Godziny pracy punktu znajdziesz w zakładce Kontakt. Przy odbiorze osobistym nie ponosisz dodatkowych kosztów. Koszt dostawy Całkowity koszt dostawy zamówienia poznasz po dodaniu produktów do koszyka i wybraniu interesującej Ciebie formy dostawy i metody płatności - w podsumowaniu zobaczysz dokładną wartość do zapłaty. Darmowa dostawa od 250 zł

Okoń nilowy bez glazury 100% ryby 

Filety o wielkości od 300-500gr bez skóry.

Państwa zamówienie będzie zapakowane w pudełko termoizolacyjne w razie potrzeby z wkładami chłodzącymi w postaci żelu lub wody mrożonej (woda jest zawsze nowa, nigdy nie otwierana więc można ją śmiało pić). Zamówienie dotrze do Państwa ZAMROŻONE, ale w okresie letnim V-VIII zamówienia łącznie poniżej 4kg mogą (nie muszą) dotrzeć rozmrożone, choć staramy się aby tak się nie stało.

  • Ryba Słodkowodna.
  • Filety o wielkości od 300-500gr.
  • Delikatne mięso bogate w białko i witaminę A.
  • Filet mrożony bez skóry pakowany pojedynczo w woreczki.

Okoń nilowy to ryba, którą przygotowuje się na wiele sposobów. Osoby będące na diecie redukcyjnej mogą zdecydować się na okonia nilowego pieczonego lub przygotowywanego na parze.

Propozycja przygotowania:

Filety myjemy następnie osuszamy, nacieramy białym pieprzem i szczyptą soli.

Szparagi obieramy, odcinamy końcówki. Dymkę kroimy na cząstki, szczypior siekamy.  Dodajemy białe wino,  dymkę, szparagi i dusimy ok. 5 minut. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.

2-3 minuty z każdej strony. Rybę podajemy ze szparagami, całość skrapiamy winno-maślanym sosem. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorem.

Wyjątkowe
i naturalne ryby

Odkryj nieodkryte dotąd smaki oceanu w naszym sklepie, który oferuje najszerszą gamę ryb i owoców morza na rynku. Dajemy Ci możliwość doświadczenia egzotycznych smaków, jakie skrywają głębiny oceanów, bez wychodzenia z domu. Od delikatnych małż, przez soczyste krewetki, aż po wyjątkowe homary. Zaufaj naszej starannie dobranej ofercie, która pozwoli Ci na kulinarne podróże od Atlantyku po Pacyfik, wszystko pod jednym dachem.

Co otrzymasz?

Owoce morza najwyższej jakości

Dbamy o to, by nasze ryby i owoce morza zawsze były najwyższej jakości – korzystamy wyłącznie z zaufanych źródeł.

Profesjonalną obsługę klienta

Nasz zespół każdego dnia jest gotowy służyć pomocą i doradzić w wyborze najlepszych produktów.

Pyszny i zdrowy produkt

Pamiętaj, że ryby i owoce morza są bogate w białko, zdrowe tłuszcze, witaminy i minerały.

Inni kupili również