Produkt dnia
Sandacz filety ze skórą 5kg 300-500gr
Sandacz filety ze skórą 5kg 300-500gr

299,00 zł

szt.
Morszczuk filety bez skóry 7kg
Morszczuk filety bez skóry 7kg

248,00 zł

szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Yummy
Yummy
Kolejny dzień i to samo pytanie?
🤔 " Co zrobić dzieciom na obiad?!" 🤔
Znasz to prawda?
🤗 Spokojnie jest na to sposób 🤗
Pyszne, zdrowe i SZYBKIE kotleciki rybne z warzywami. A w dodatku z rybką od nas w promocji. 👌
OFERTA:
- FILET Z MIRUNY NOWOZELANDZKIEJ
- FILET Z KARMAZYNA BEZ SKÓRY
- FILET Z ŁOSOSIA
_________________________________________
🐟🐟🐟 Zapraszamy do kontaktu przez FB, naszą stronę internetową www.o-fish.pl lub pod nr telefonu 667-461-126 oraz do naszych sklepów stacjonarnych w Złocieńcu i Połczynie. 🐟🐟🐟
_________________________________________
SKŁADNIKI
•filet rybny – 300 g
•ziemniaki – 2-3 szt.
•marchew – 2 szt.
•szpinak – 2 garści
•koperek – 1 łyżeczka
•bazylia – 1 garść
•skórka otarta z cytryny
•płatki owsiane – 1 łyżka
•oliwa z oliwek
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
KROK 1:
Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę i gotujemy na parze. Do blendera przekładamy rybę z ziemniakami. Całość miksujemy, aż uzyskamy gładką masę.
KROK 2:
Przekładamy całość do miski, dodajemy startą marchewkę, posiekane szpinak, bazylię i koperek. Dodajemy płatki owsiane i skórkę otartą z cytryny. Całość dokładnie mieszamy aż do połączenia składników.
KROK 3:
Z tak przygotowanej masy formujemy niewielkie kotleciki, co jakiś czas mocząc dłonie w wodzie.
KROK 4:
Blachę wykładamy papierem do pieczenia. Na blaszce układamy kotleciki. Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 180°C z funkcją góra-dół i pieczemy przez 20-25 minut.
_________________________________________
PS: w naszej ofercie są również przyprawy z ekologicznych upraw. 🤫
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl