Produkt dnia
Sandacz filety ze skórą 5kg 300-500gr
Sandacz filety ze skórą 5kg 300-500gr

299,00 zł

szt.
Morszczuk filety bez skóry 7kg
Morszczuk filety bez skóry 7kg

248,00 zł

szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Twoje dane będą przetwarzane zgodnie z naszą polityką prywatności
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Dorsz Czarny filet bez skóry mrożony 4kg

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 179,00 zł 179.00
ilość kg

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 527C-62305

Opis

Dorsz Czarny filet bez skóry 4kg

Pyszne i naturalne produkty, które podbiją serce każdego smakosza!

Dorsz Czarny filet bez skóry 4kg

Dorsz czarny posiada duże znaczenie gospodarcze, co wynika między innymi z jego wartości odżywczej. Dorsz jest rybą chudą i bogatą w białko. Mięso bogate w źródło selenu, który jest odpowiedzialny za bilans wodny organizmu człowieka, wpływa też na metabolizm jodu.

Posiada delikatne, niskokaloryczne mięso, które zawiera 18% białka i 1% tłuszczu. Filet z dorsza czarnego jest również źródłem witamin rozpuszczalnych w tłuszczach (witaminy A, D) oraz witamin rozpuszczalnych w wodzie np. witamina B12.

Zamówione produkty, które są mrożone realizujemy w opakowaniach termicznych, które są przeznaczone do przewożenia produktów, tak aby mogły dotrzeć w odpowiedniej temperaturze i jakości.

Przechowywanie:

Rybę najlepiej przygotować od razu po zakupie. Mrożone owoce morza i ryby możemy przechowywać w zamrażarce.

Po czym rozpoznać dobrą jakość ryby:

Musimy określić ich jakoś po zapachu. Ryba powinna charakteryzować się naturalną wonią, która może się różnić w zależności od rodzaju wód w jakich występuje. Jednak zapach nie powinien być odrzucający.

Dorsza czarnego możemy przygotować na wiele różnych sposobów. Świetnie się sprawdzi w formie grillowanej, pieczonej lub smażonej.

Nasz pomysł na przyrządzenie pysznego dorsza:

  • Rozgrzej piekarnik do 200 stopni
  • Rybę umieść w naczyniu żaroodpornym lub blaszce
  • Piecz około 8-10min

Tak przygotowany dorsz będzie aromatyczny i bardzo smaczny.

O-fish

Oferujemy wyłącznie produkty od sprawdzonych dostawców, co do których mamy pewność, że były przechowywane w odpowiednich warunkach, dzięki czemu zachowały one swój wyjątkowy smak i wszystkie wartości odżywcze. Posiadamy własny transport przy pomocy, którego prowadzimy dystrybucję. Ciągle się rozwijamy, stale wzbogacamy ofertę o nowe produkty.

Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze, dlatego dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie, a oferowany towar najwyższej jakości.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl